U KRUŠEVCU ĆUTE NA SKANDALOZNE UVREDE: Na Fejsbuk stranici Kruševljana navijači Partizana brutalno vređani

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Odigrano je tek prvo kolo Superlige Srbije, a tenzije su uzavrele. Buru je izazvao meč između Napretka i Partizana u Kruševcu. Crno-beli su pobedili 3:1, a i dalje traje dilema da li im je prestrogo dosuđen penal. Posle toga su saopštenjem reagovali iz Crvene zvezde, na šta “večiti rival” nije ostao dužan.

Novi skandal izbio je na Fejsbuku gde su na zvaničnoj stranici Kruševljana vređali navijače Partizana. Objavljena je fotografija sa utakmice uz komentar igre “čarapana”. Iako nije komentarisan Partizan, nekoliko komentara su ostavili navijači srpskog vicešampiona.To je izazvalo reakciju administratora stranice koji se ponašao prilično skandalozno.

– Taktički bunker ,bravo filijalo zvezdina – napisao je jedan navijač Partizana.

– Taktički ti je keva prostitutka, al u praksi je zovu kurva – odgovorio mu je administrator Napretka.

To je isprovociralo jednog navijača koji mu je skrenuo pažnju na ponašanje:

– Nadam se da je admin ciganske filijale svestan da on predstavlja tim, upravu, klub i da je njegovo vređanje ljudi najniža tačka na koju je mogao da dođe.Vrlo brzo je usledio odgovor:

– Kada svinji kažeš da je svinja, to nije uvreda već činjenica. Ja ne mogu sa stokom da komuniciram ljudskim jezikom.

Posle još jednog komentara, usledio je šokantan odgovor Kruševljana:

– Poštovani, nemamo običaj da ulazimo u diskusiju sa osobama koje imaju tako agrarne face. Hvala na razumevanju. Administracija.

U Kruševcu moraju ozbiljno da povedu računa o tome kome daju da im vodi stranice na društvenim mrežama. To je danas ozbiljan posao koji može da privuče dosta navijača, a isto tako može da odbije od kluba. Očekujemo da se neko oglasi iz Napretka i osudi ovakvo ponašanja administratora stranice.

Be the first to comment on "U KRUŠEVCU ĆUTE NA SKANDALOZNE UVREDE: Na Fejsbuk stranici Kruševljana navijači Partizana brutalno vređani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*