VULETIĆ GRMI: Terzić bi da bude predsednik FSS, ali no pasaran!

Vladimir Vuletić

Potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić izjavio je da generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić želi da postane predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

On je za B92.net izjavio da to lobiranje uveliko traje, ali da iz Humske to neće dozvoliti.

„Iz Fudbalskog saveza Srbije nam najavljuju da ćemo barem još dve godine čekati na uvođenje VAR tehonologije u srpskom fudbalu. U komisiji, zaduženoj za uvođenje VAR tehnologije je Kostadin Terzić, zaposleni kadar u Komisiji za licenciranje FSS. Izuzev pitanja kako je moguće da u Komisiji za licenciranje sedi sin generalnog direktora jednog od klubova koji plediraju na licencu, svedoci smo ovih dana velikog zaveta ćutanja, klasične omerte u srpskom fudbalu“, priča Vuletić i nastavlja:“Tako se za novog predsednika FSS samostalno i bahato već pobrojao delegate i već izabrao alfa doktor Terzić, koji, uprkos činjenici da ceo FSS radi za njega i njegov klub, da mu je sadašnji predsednik zaposlio sina, nije zadovoljan. On želi više. I to iza leđa. Želi da jedna raja nema dva gospodara i da ne može dva globa trpeti. Menadžerski krugovi koji u njemu vide slamsku spasa i njegov interpolov pasoš sa usavršavanja u Americi, nastoje da već u narednoj sezoni Srbija dobije doktora za predsednika FSS“.

„Taj plan, o kojem niko ne sme ništa javno da kaže a svi za njega znaju, očigledno ide preko leđa FK Partizan, već anticipirajući Zvezdu kao narednog šampiona. Ako drugi to ne smeju, ja im smem poručiti – no pasaran“, poručio je Vuletić.

Be the first to comment on "VULETIĆ GRMI: Terzić bi da bude predsednik FSS, ali no pasaran!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*