PRIMA VELIKE PARE I UŽIVA U BEOGRADU: Vezista pravi velike probleme Zvezdi!

Crvena zvezda-fudbal-marakana

Crvena zvezda ima velike probleme sa Hozeom Kanjasom. Srpski šampion želi da ga se reši, ali on ne planira da napusti Beograd dok ne dobije ponudu u rangu one koju je prošle godine dobio od Zvezde.

Kako piše „Maxbesport“ od decembra meseca, Kanjas nije odigrao ni minuta u dresu crveno-belih. Iako je stigao u klub kao veliko pojačanje iz grčkog PAOK-a i kao igrač sa zavidnim iskustvom igranja u najjačim ligama sveta, Kanjas nije uspeo da pokaže zbog čega je doveden i sada svi sede skrštenih ruku, tražeći najbolje rešenje.

A ono je – identična ponuda kakvu sada ima u Crvenoj zvezdi. Naime, Kanjas prema ugovoru ima godišnju zaradu od 500.000 evra, a s obzirom na to da ima 35 godina i zna da mu je karijera pri zalasku, nema problem da sedi i čeka eventualnu ponudu sa druge strane, dok Crvena zvezda i dalje na njegovo ime isplaćuje zaradu.

Kanjas zimus nije pristao da pređe u Ujedinjene Arapske Emirate i Rusiju, pa je Zvezda morala da nastavi da ispunjava obaveze propisanom ugovorom. U prvom delu minule sezone Kanjas je kod trenera Vladana Milojevića odigrao 21 meč i postigao jedan pogodak protiv Mačve za 1.566. minuta provedenih na terenu.

Be the first to comment on "PRIMA VELIKE PARE I UŽIVA U BEOGRADU: Vezista pravi velike probleme Zvezdi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*