CRVENO-BELI NE STAJU: Posle Kange Zvezda želi i bivšeg fudbalera Junajteda!

Crvena zvezda-fudbal-marakana

U danu kad je Zvezda dogovorila dolazak Gejlora Kange, pojavila se informacija da šampion Srbije želi i Federika Makedu.

Makeda, koji ima 28 godina, bio je veliki talenat, momak kojem su predviđali odličnu karijeru, ali nije izdržao pritisak i godinama je lutao.

Dete je Lacija i Junajteda u kojem se na papiru zadržao šest godina, a poslednje tri (od 2011. do 2014) proveo je na pozajmicama.

Posle „Old Traforda“ igrao je za Kardif, Notingem, Novaru i Panatinaikos u kojem se konačno skrasio i odigrao dobru sezonu iza nas.

Na 23 odigrane utakmice postigao je 12 golova, čime je pokazao da i dalje poseduje kvalitet. Interesovanje su pokazali klubovi sa istoka, ali i Crvena zvezda, prenosi „Mozzartsport“.

Italijan ima ugovor sa Atinjanima do leta 2021. godine što znači da bi crveno-beli trebalo da izdvoje obeštećnje za nekada veliku nadu evropskog fudbala.

PAO navodno traži 1.000.000 evra, što će teško bilo ko ponuditi, dodaje „Mozzart“.

Podsećamo, Zvezda je u utorak dogovorila dolazak, tačnije povratak Gejlora Kange. Zvezda se sada nalazi u potrazi za napadačem jer su Pavkov i Boaći na izlaznim

Be the first to comment on "CRVENO-BELI NE STAJU: Posle Kange Zvezda želi i bivšeg fudbalera Junajteda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*