TIP DANA: Goleada u Istanbulu, Setubal juri pobedu vrednu opstanka u Primeiri!

Bašakšehir Kasimpaša turska fudbal tip dana

Posle duže pauze vraća se naša kladioničarska rubrika Tip dana.

Mi svakoga dana za vas biramo i analiziramo najsigurnije tipove, a na vama je da nas pratite i zaradite novac.

Ovog puta predstavljamo četiri para, pa krenimo redom.

1. ARSENAL – VOTFORD, 17:00

Danas je na programu poslednje kolo Premijer lige. Od 10 mečeva odabrali smo utakmicu između Arsenala i Votforda. Tobdžije prvi put posle dugo godina neće završiti među Top 6 timova, dok se „stršljenovi“ nalaze u grčevitoj borbi za opstanak. Votford ukoliko izgubi na ovom meču, 99% ispada u Čempionšip. Očekujemo da ekipa iz predgrađa Londona od početka napadne favorizovanog domaćina, koji će verovatno igrati u izmenjenom sastavu zbog toga što im sledi meč sezone u finalu FA Kupa protiv Čelsija na Vembliju. Ipak, i Arsenal će hteti da se pobedom oprosti od ove sezone u Premijer ligi. Zbog toga vam na ovom meču predlažemo tip: GG (oba tima daju gol), kvota je 1.60.

2. KASIMPAŠA – BAŠAKŠEHIR, 16:00

U poslednjoj utakmici sezone u turskoj Superligi sastaju se dva kluba iz Istanbula. Kasimpaša će prvenstvo završiti na sredini tabele, dok je Bašakšehir po prvi put osvojio šampionsku titulu. Zbog toga očekujemo jednu otvorenu i opuštenu utakmicu na gol više, pa vam predlažemo tip: 4+ (na utakmici će pasti najmanje četiri gola), kvota je 2.0.

3. ROMA – FIORENTINA, 19:30

U 36. kolu Serije A Roma na svom terenu dočekuje Fiorentinu. Vučica se nalazi u velikoj borbi za direktan plasman u Ligu Evrope sa Milanom, dok je klub iz Firence ušuškan na sredini tabele. Oba tima se nalaze u dobroj formi i ne znaju za poraz u poslednjih pet utakmica. Mečevi Rome i Fiorentine često obiliju velikim brojem golova, a zbog toga što su timovi u naletu očekujemo da se mreže i ovog puta dosta tresu. Zbog toga vam predlažemo tip: GG3+ (oba tima postižu gol, a na utakmici će biti postignuto najmanje tri pogotka), kvota je 1.80.

4. SETUBAL – BELENENSEŠ, 20:30

I portuglaska liga dolazi do svog kraja. U poslednjem meču Primeire sastaju se Setubal i Belenenseš. Domaćin se nalazi u nezavidnoj poziciji i ima samo bod više od Portimoensea koji se nalazi u zoni ispadanja. Zbog toga Setubal na ovom meču mora da ide na sva tri boda, kako bi izborio opstanak u društvu najboljih. Belenenseš je pobedom u prošlom kolu nad Žil Visenteom prebrinuo brige oko opstanka, pa za njega ova utakmica nema rezultatski značaj. Predlažemo tip: 1 (domaćin pobeđuje na meču), kvota 1.60.

Da rezimiramo današnje tipove:

Arsenal – Votford – GG, kvota 1.60

Kasimpaša – Bašakšehir – 4+, kvota 2.0

Roma – Fiorentina – GG3+, kvota 1.80

Setubal – Belenenseš – 1, kvota 1.60

Ukupna kvota: 9,216; Ulog: 500 dinara; Dobitak: 4608 dinara

Be the first to comment on "TIP DANA: Goleada u Istanbulu, Setubal juri pobedu vrednu opstanka u Primeiri!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*