KONAČNO MEĐU CRNO-BELIMA: Štoper od pola miliona evra stigao u Partizan!

Maki Banjak Partizan

Novi štoper Partizana Maki Banjak konačno se pridružio crno-belima na pripremama na Zlatiboru, dan nakon košmarne partije protiv Celja koja je koštala titulu ekipu Olimpije.

Kamerunski internacionalac je potpisao za crno-bele još pre mesec dana, ali je po dogovoru dva kluba morao da ostane do kraja takmičenja u Sloveniji, u kome se ljubljanski tim borio za naslov prvaka do poslednjeg kola. Samo u slučaju da je Olimpija ranije uspela da se „odlepi“ od rivala, a imala je priliku, Banjak bi, takođe prijateljskim dogovorom klubova, imao priliku da dođe ranije u Srbiju.

Ipak, kako se to nije desilo, već su „zeleni“ od gotovog napravili veresiju i ostali bez trofeja (dobrim delom i zbog Banjakove slabe partije), fudbaler je ostao do kraja, ali je odlučeno da on ipak dođe na Zlatibor kako bi se upoznao sa ekipom i kako bi što pre počeo sa adaptiranjem na novu sredinu.

Banjak je, dakle, stigao iz punog takmičarskog ritma, a trener Savo Milošević i njegov stručni štab imaju zadatak da ga dovedu u stanje u kome će biti od koristi Partizanu i pokušati da nadomesti odlazak Strahinje Pavlovića u Monako.

Be the first to comment on "KONAČNO MEĐU CRNO-BELIMA: Štoper od pola miliona evra stigao u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*