UČESNIK RIJALITIJA SE VRATIO KUĆI: Posle četvrt veka ponovo u Zvezdi

Poznati srpski odbojkaš Edin Škorić, koga je šira javnost upoznala nakon dva učešća u rijaliti programima, već neko veme bavi se trenerskim poslom, ima školu odbojke, a sada je došlo vreme da se „vrati kući“.

Škorić je ponikao u Crvenoj zvezdi i posle 23 godine opet je na istom mestu.

– I meni je šok kad vidim koliko je godina prošlo. Mnogo toga se izdešavalo, a opet izgleda kao da je proletelo. Malo je čudno, ista sala, sve isto – kaže Edin za Kurir, pa dodaje:

– Ovo mi je prvi veći angažman. Treniraću mlađe kategorije, ali sam tu ako zatreba i kao ispomoć prvom timu. Mislim da je dobro i za mene i za Zvezdu, koja nije baš u zavidnoj situaciji. Došao je i Ognjen Vulić pionirski selektor, želimo da podignemo mlađe kategorije koje su stub srpskog sporta. Rad sa devojčicama u Zvezdi je škripao, a naš cilj je podizanje sportske svesti i tehnike.

Škorić će raditi sa devojčicama jer je pronaći dečaka koji će da trenira u današnje vreme gotovo nemoguće.

– Odbojka je praktično postala ženski sport. Naći dečaka koji želi da trenira je borba sa vetrenjačama. Ne znam zašto je tako jer je odbojka prelep sport, muški sport. Edin Škorić ima jasnu viziju šta i kako treba da uradi sa devojčicama koje trenira, a kako kaže o tome hoće li neka od njih imati veliku karijeru preprano je govoriti.

– Ima potencijala, one su još male, ali imaju sve uslove da postanu vrhunski sportisti. Nezahvalno je govoriti o tome. Moja želja je da svaka postane nova Maja Ognjenović, ali to nije imperativ. Učimo ih sportu i životu, odbojka nas uči životu – kaže nam Edin, pa otkriva kako izgledaju treninzi u doba koronavirusa.

– Radimo u manjim grupama, nosimo maske, prskamo ruke, prskamo lopte. Ljudi, čuvajte se, čivajte se, čuvajte se!

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "UČESNIK RIJALITIJA SE VRATIO KUĆI: Posle četvrt veka ponovo u Zvezdi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*