SKANDAL U UŽICU: Vuletić i potpredsednik Zlatibora se svađali u lajv prenosu zbog Zvezdine titule iz 1946!

Vladimir Vuletić

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Zlatibora u Užicu sa 2:1 (1:0) pripremnoj utakmici pred start Superlige Srbije.

Prijateljski okršaj prerastao je u jednom trenutku u verbali sukob uprave dva kluba, a sve se dogodilo sredinom drugog poluvremena.

Predsednik FK Zlatibora Veljko Radulović tokom čitavog duela vređao je arbitre koji su delili pravdu na ovom meču, fudbalere Partizana, ali i nekolicinu svojih igrača. Sve to dobro se čulo u živom prenosu koji su mogli da čuju svi koji su ovaj meč pratii na Partizanovom oficijalnom jutjub kanalu.

Čelnici crno-belih, na čelu sa potpredsednikom Vladimirom Vuletićem, zamolili su Radulovića da prestane sa vređanjem aktera ovog duela jer je ipak u pitanju priajteljski okršaj na šta je on odgovorio sa salvama uvreda:

– Šta se vi mešate, kako vas nije sramota, šta ste napravili od Partizana, ovo je bruka… – rekao je vidno besan Radulović na šta mu je profesor Vuletić odgovorio:

– Ovo je prijateljski meč, smirite se malo, dobro nam je poznato da više volite Zvezdu, što ste pokazali i na glasanju za titulu iz ‘46 –  odgovorio je poptredsednik Partizana na šta je usledila nova lavina uvreda na račun uprave crno-belih. 

– Vi ste sramota za ovu ligu. Drugi ste na tabeli, ništa niste osvojili, odakle vam pravo da mi se obraćate… 

U tom trenutku došlo je do prekida tona u lajv prenosu iz Užica, a šta se nakon toga dešavalo ostaće nam misterija

Be the first to comment on "SKANDAL U UŽICU: Vuletić i potpredsednik Zlatibora se svađali u lajv prenosu zbog Zvezdine titule iz 1946!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*