OBRAČUN U CENTRU ZAGREBA: Nisu mogli da ih razdvoje

Srpskog MMA borca koji se takmiči pod austrijskom zastavom Aleksandra Rakića čeka najteža borba karijere, protiv Entonija Smita, a za taj meč sprema se u Hrvatskoj.

Razlog je onemogućenost prekookeanskih priprema zbog korona virusa, a i u Zagrebu je gotovo kompletan jedan od najjačih regionalnih timova, „American Top Team Zagreb“ koji se sprema za borbe na Zrću.

Iz „ATT“ sale je upravo Rakić i dobio sparing partnera, a to je veliki teškaški potencijal Ante Delija. Reč je o jednom od prvih saradnika Mirka Filipovića, „Cro Cop-a“, koji u dosadašnjoj karijeri ima 17 pobeda i tri poraza. Poslednji u nizu trijumfa bio je u najjačoj evropskoj organizaciji, KSW, protiv poznatog Engleza Olija Tompsona.

Rakić ima fenomenalnu karijeru i jedan je od pretendenata na UFC pojas, izgubio je prvi meč u karijeri i potom nanizao čak 12 pobeda. Četiri su bile u UFC-u. Barozo i Ledet su dobijeni sudijskim odlukama, Klark i Manuva nokautirani, da bi usledio već legendarni meč sa Volkanom Ozdemirom koji su sudije doslovno poklonile iskusnijem i poznatijem fajteru.

Na redu je još jedan takav, Smit koji je nekadašnji UFC šampion i čovek koji je imao čak 33 pobede u karijeri, ali i 15 poraza.

Upravo je u poslednje tri borbe dvaput gubio, od Glovera Tešeire poslednju u maju ove godine, ali i legende Džona Džounsa u martu prošle. Pre nešto više od godinu dana porazio je gušenjem Aleksandera Gustafsona.

Rakić sada ne želi ništa da prepusti slučaju, pa se vredno sprema za duel sa Smitom koji je zakazan za 29. avgust u Las Vegasu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "OBRAČUN U CENTRU ZAGREBA: Nisu mogli da ih razdvoje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*