GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA: Zvezda ostala bez najboljeg

Dejan Stanković

Crveno-beli posle priprema na Divčibarama sele se u sportski centar FS Srbije u Staroj Pazovi, gde bruze formu za start Superlige.

Pored problema sa napadačima, Dejan Stanković ima još jedan problem. Kako prenosi Maxbet sport El Fardu Ben jeje već nekoliko dana na bolovanju. On je preskočio dva testa, pošto ima problem sa povredom mišića.

Krilni igrač je posle jednog treninga na Divčibarama, osetio bol i za izlečenje je potrebno, prema nekim procenama, sedam do deset dana. U četvrtak ima kontrolno snimanje, a procene su da Dejan Stanković neće moći na njega da računa na startu sezone. Uloge na boku protiv Metalca su imali Srđan Spiridonović i Aleksandar Katai.

Van stroja su još: Željko Gavrić, Ričmond Boaći i Milan Pavkov. Visoki napadač trenira, ali zbog povrede lica u poslednjem kolu prošle sezone protiv Proletera i operacije mora da se čuva duel igre. Očekuje se da zaigra 25. jula, kada je planiran treći test ili generalnoj probi tri dana kasnije, kada na stadionu “Rajko Mitić” gostuje Borac iz Banja Luke.

Be the first to comment on "GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA: Zvezda ostala bez najboljeg"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*