BRITANCI PONOVO LAŽNO NAPADAJU: Slike govore drugačije

Najbolji teniser sveta Novak Đoković mesecima unazad nalazi se na jakom udaru svetskih medija. 

Kao jedan od glavnih razloga za to oni vide u ”Adrija turu” koji je navodno najzaslužniji za širenje korona virusa među svetskim teniserima, ali i na teritoriji celog Balkana. 

Novak se trenutno nalazi u Marbelji sa porodicom gde se priprema za nastavak teniske sezone. 

Britanski ”DailyMail” odlučio je ponovo da nađe način da napadne Novaka, ali ovog puta žestoko su se prevarili. 

Navodno, ovaj engleski portal preneo je kako se Novak šeta ulicama Marbelje sa porodicom bez maske, iako je i sam bio zaražen virusom Covid-19. 

Englezi su se upitali zašto na ovo ne reaguje španska policija koja bi trebalo da ga kazni sa 100 evra zbog nepoštovanja mere obaveznog koriščenja maske. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se slike Novakovih fanova koji su izrazili želju da se slikaju sa najboljim teniserom planete na kojima se vidi da Nole ipak ima masku preko lica. 

PROČITAJTE JOŠ:  PRVO SU GA KRITIKOVALI, A SAD MU SE DIVE: Novak je trenutno glavna zvezda u Americi (FOTO)

Mi se samo pitamo do kada anglosaksonski mediji planiraju da vode kampanju protiv Novaka i zašto im toliko smeta uspeh jednog Srbina u svetu, jer je i više nego očigledno da ovde nije reč samo o sportu i tenisu, već da je ovo nešto više od toga. 

https://www.instagram.com/p/CC8iRSyJwjf/?utm_source=ig_embed

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Komentari na "BRITANCI PONOVO LAŽNO NAPADAJU: Slike govore drugačije"

Ostavite vaš komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*