SRBIJI DONOSILA MEDALJE: Stala na ludi kamen i promenila prezime

Srpska kajakašica Milica Starović stala je na „ludi kamen“ pošto se udala za svog kolegu Antuna Novakovića, hrvatskog kajakaša.

Nakon dve godine ljubavi, Milica i Antun rešili su da ozvaniče istu a par je fotografije sa venčanja podelio i na društvenim mrežama.

Milica Starović, evropska prvakinja u kajaku iz 2016, je još davno otkrila da je zaljubljena u hrvatskog sportistu koji joj je velika podrška kako u karijeri, tako i životu.

Hrvatski kajakaš je Srpkinju zaprosio 1. juna 2020, lepa Milica je pristala i nešto više od mesec i po dana kasnije postali su gospođa i gospodin Novaković.

Srećne vesti, Starovićeva je podelila na svom Instagramu uz opis: Novakovići, a dodala je i emotikone mladenaca kao i srce.

Podsetimo, Starovićeva je za „Blic” ispričala kako se upoznala sa Antunom.

– Preko kajaka smo se upoznali, naravno – uz osmeh odgovara Starovićeva. – U Hrvatskoj inače nije uopšte razvijen kajak, a on je u juniorskoj konkurenciji bio evropski šampion i svetski vicešampion, tako da je on isplivao ni od kuda. Upoznali smo se u Turskoj 2017. i malo-pomalo rodila se ljubav. Zbog loših uslova u Hrvatskoj, Antun sada trenira sa našom reprezentacijom.

Priznala je da joj srce brže lupa kada se Antun takmiči.

Be the first to comment on "SRBIJI DONOSILA MEDALJE: Stala na ludi kamen i promenila prezime"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*