BIĆE PARA U HUMSKOJ: Evropski velikan želi Sadika!

Sadik Degenek
FOTO: FK Partizan

Napadač Partizana Umar Sadik se partijama u crno-belom dresu pokazao veoma dobro, pa ga veliki broj evropskih klubova želi u svojim redovima.

U trku za dovođenje sjajnog Nigerijca uključio se i škotski gigant Seltik.

Jedan od glavnih uslova za dolazak Sadika u Seltik jeste i prodaja sadašnjeg golgetera zeleno-belih Odsona Edaura, za koga je veliko interesovanje pokazao Arsenal! Tobdžije su na ime tog transfera spremne da plate čak 30 miliona evra Seltiku!

„Prema našim podacima ima jedan igrač koji nastupa u Srbiji i poklapa se 90,2 odsto sa Eduarom. Ima veoma slične performanse kao Eduar, ali je u karijeri već igrao za Rendžers, verovatno baš nije relano da bi ga Seltik kupio“- istakao je Slavador Karmona, direktor platforme koja obradom statističkih parametara procenjuje mogućnosti fudbalera, prenosi „Mozzartsport“.

Pored Seltika za Sadika su zainteresovani i Napoli kao i Lil, ali nekoliko Bundesligaša, a još jedan problem oko transfera Nigerijca u Škotsku mogao bi da predstavlja i veliko rivalstvo zeleno-beli i Rendžersa, za koje je kako smo već naveli Sadika upisao nekoliko nastupa!

Be the first to comment on "BIĆE PARA U HUMSKOJ: Evropski velikan želi Sadika!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*