TERZIĆ: Zvezda očekuje 10 miliona evra

zvezdan-terzic-crvena-zvezda

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, pričao je na početku priprema za Zvezda TV o ambicijama za narednu sezonu.

Novinari su dan ranije poslali pitanja crveno-belima, a Terzić je potom odgovarao na njih:

Prvo je bilo u vezi napadača Andersona i da li će neko od centarfora napustiti ekipu:

„Vi znate da je stil Crvene zvezde da ne govori o potencijalnim pojačanjima. Preskočiću taj dogovor, u ovom momentu imamo četiri špica ˜– Boaći, Pavkov, Tomane i Krstović. Nema potrebe dovoditi napadača, ali realno je očekivati da odu Boaći ili Pavkov. Tu su već dugo, možda je došlo do zasićenja i Zvezdi možda treba sveža krv. Ali prvo treba da ode neko da bi došao novi centarfor. Imamo spisak potencijalnih napadača i donećemo najbolje rešenje“, rekao je Terzić.

Pitanje portala B92.net bilo je u vezi transfera:

„Planiramo oko desetak miliona evra da ostvarimo kroz transfere. To je naš plan, da li ćemo u tome uspeti – ne znamo. Ne znamo kako će se ponašati tržište, znate da je 23. maja trebalo da bude završeno prvenstvo. Sve je to pomereno, kasni ceo proces i kasniće prelazni rok. Svesni smo svi pandemije i koliko je štete nanela ekonomiji. Pitanje je šta će biti s transferima ovog leta. Za sada sve miruje, svi nešto čekaju, a i pandemiji se ne nazire kraj“, kazao je Terzić.

Generalni direktor dosta očekuje od mladih fudbalera:

„Zvezda je mnogo uložila u omladinsku školu, svake godine oko tri miliona. Nisu Željko Gavrić i Veljko Nikolić slučajno to gde jesu. Imamo šest mladih igrača, koji su spremni. Oni su potpuno stasali“.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "TERZIĆ: Zvezda očekuje 10 miliona evra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*