MIŠKOVIĆ: VK Partizan postoji samo u medijskim tekstovima i društvenim mrežama

„Bazen je zaključan za treninge i igrače i trenere, a radi samo za građanstvo, klub postoji samo u medijskim tekstovima i društvenim mrežama…“

Kad je krajem decembra prošle godine Srđan Mišković, dugogodišnji sportski radnik, prihvatio da bude predsednik Skupštine, verovatno nije ni slutio šta ga čeka na putu na kojem je poslednja stanica bila povlačenje sa funkcije.

Funkcije koja je na kraju i potpuno osporena rešenjima Inspekcijskog nadzora Sekretarijata za sport Beograda i kasnije Ministarstvom omladine i sporta Srbije.

  • Rešenje MOS-a treba shvatiti kao poslednju šansu da se klub vrati tamo gde treba da bude – nema dileme Srđan Mišković i nastavlja:
  • Trenutna situacija je neprihvatljiva. Bazen je zaključan za treninge i igrače i trenere, a radi samo za građanstvo, klub postoji samo u medijskim tekstovima i društvenim mrežama, deca odlaze u druge klubove. Sve se polako gasi dok sa druge strane besni opšti rat tipa sam protiv svih. Jedino pozitivno u ovoj situaciji je što su uz klub stali svi stari asovi kluba čvrsto rešeni da pomognu u vraćanju na stare staze.

Mišković tačno analizira kompletnu sliku trofejnog kluba:

  • Sa jedne strane imamo celokupnu sportsku javnost uz sadašnje igrače, trenere, stare igrače, roditelje dece iz škole, koji svi žele da se klub vrati u legalne tokove, ispunjavanjem rešenja MOS-a i da se sa svežim snagama krene sa izlaskom iz krize. Sa druge strane apsolutna manjina sedi zaključana na bazenu i moguće je da piše tužbu Upravnom Sudu ,protiv MOS-a pozivajući se na veoma sumnjivu odluku UO kluba koji je Direktorki dao nalog da pokrene tužbu…

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "MIŠKOVIĆ: VK Partizan postoji samo u medijskim tekstovima i društvenim mrežama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*