SRAMOTA: Odveo Srbiju na Olimpijadu, a sada ide

Mladi stonoteniser Srbije Dimitrije Levajac klupsku karijeru nastaviće u nemačkom Sarbrikenu.

„Idem da treniram u trening centar Tibhara sa kojim imam sponzorski ugovor. Igraću za klub Sarbriken i živeti u istoimenom gradu. Igraću za njihovu drugu ekipu. Iskreno se nadam da je moj potez da odem u Nemačku ispravan. To će pokazati budućnost. Za sad sve odluke koje smo donosili moji roditelji i ja ispostavile su se kao ispravne. Moje lično mišljenje je da je pravo vreme za takav korak u mojoj karijeri“, rekao je Levajac u intervjuu za sajt stonitenis.org.

Momak koji je sa nepunih 19 godina odigrao ključnu ulogu u plasmanu Srbije na Olimpijske igre u Tokiju, kada je napravio senzaciju savladavši 19. igrača sveta Čun Ting Vonga, posle tri godine, napustiće zrenjaninski Banat.

„Mislim da je Zrenjanin pravo mesto za napredovanje mladih stonotenisera u Srbiji. Imaju najbolje moguće uslove, trenere i sparing partnere u državi. Naravno, mislim da je Banat trenutno lider muškog stonog tenisa u Srbiji i mislim da se to pokazuje iz godine u godinu. Lično sam prezadovoljan svim učinjenim u Zrenjaninu u protekle tri godine“, zaključio je Levajac.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "SRAMOTA: Odveo Srbiju na Olimpijadu, a sada ide"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*