PREOKRET: UEFA donela važnu odluku o završnici LŠ!

Preostale četiri revanš utakmice osmine finala Lige šampiona, koje su odložene zbog pandemije koronavirusa, igraće se na stadionima klubova domaćina.

Uefa je prethodno želela da se te utakmice igraju na neutralnom terenu, u Portugalu.

Evropska kuća fudbala potvrdila je danas da je dobila dozvolu vlasti u Španiji, Nemačkoj, Italiji i Engleskoj da se te utakmice igraju na stadionima klubova domaćina 7. i 8. avgusta.

Bajern iz Minhena dočekuje Čelsi s prednošću od 3:0, Mančester siti je u prvom meču pobedio Real Madrid sa 2:1, Juventus „juri“ 1:0 protiv Liona, dok su Barselona i Napoli u prvom meču osmine finala odigrali 1:1.

U četvrfinale su već prošli Atalanta, Atletiko Madrid, Lajpcig i Pari Sen Žermen.

Posle revanš mečeva osmine finala, u Lisabonu će se igrati završni turnir Lige šampiona od 12. do 23. avgusta.

I revanš utakmice osmine finala Lige Evropa igraće se na stadionima domaćina 5. i 6. avgusta, a domaćini će biti Vulverhemton, Bajer Leverkuzen, Šahtjor, Kopenhagen, Bazel i Mančester junajted.

U dva preostala para Inter – Hetafe i Sevolja – Roma nisu odigrani ni prvi mečevi zbog pandemije korona virusa u Italiji i Španiji. Umesto dva, ovi timovi će odigrati samo jedan meč i to u Nemačkoj gde će se i igrati završni turnir.

Četvrfinale Lige Evropa zakazano je za 10. i 11. avgust u Kelnu, Duizburgu, Diseldorfu i Gelserkihenu. Polufinala će se igrati 16. i 17. avgusta, a finale 21. avgusta u Kelnu.

Be the first to comment on "PREOKRET: UEFA donela važnu odluku o završnici LŠ!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*