NA ČEKANJU: Evo kakva je situacija sa Jokićem

Strani mediji javljaju kako se Nikola Jokić još uvek nalazi u Srbiji i nije poznato kada će otputovati u SAD i priključiti se saigračima.

Timovi su kompletirani, neki su već i u Orlandu gde će se igrati završnio deo NBA lige, ali..

Denver Nagetsi imaju problem sa svojom najvećom zvezdom.

Zbog komplikacija sa putovanjem i letovima, Majk Singer iz „Denver post“-a javlja kako Jokić još uvek nije otputovao u Sjedinjene Američke Države i ne zna se kada će.

Nikola Jokić je zdrav i izlečen nakon što je bio pozitivan na korona virus, te se samo čeka njegovo priključenje ekipi.

– Trenutno pokušavamo da razradimo logistiku. Koliko ja znam, još uvek ne putuje ka nama. Mislim da samo čeka pravu opciju i let da se izbavi do ovde. Smatram da se oseća dobro i spreman je da krene u ovoj situaciji, izjavio je novi generalni direktor Denvera, Kalvin But za „Denver post“.

Trener Nagetsa Majk Maloun je rekao kako se nada da će Jokić biti u „timskom balonu“ u Orlandu, jer prema NBA pravilima igrači koji putuju u taj grad moraju da imaju odrađena dva negativna testa na Kovid-19 ako putuju privatnim avionom, odnosno tri ukoliko se odluče za komercijalne letove, pre nego što nastave košarkaške aktivnosti.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "NA ČEKANJU: Evo kakva je situacija sa Jokićem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*