ODIGRAO ZA CRNO-BELE: Sulejmani rastužio Zvezdu, ali obradovao Partizan!

Povremeni srpski reprezentativac Miralem Sulejmani najzaslužniji je za trijumf Jang Bojsa protiv Tuna (4:0) i nastavka šampionske trke sa Sent Galenom!

Trka, koju s nestrpljenjem prati i Crvena zvezda koja će, ukoliko Sent Galen bude šampion, biti nosilac u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Sa druge strane Partizan navija da Jang Bojs osvoji titulu, kako bi imao veće šanse da u plej-ofu kvalifikacija za LE bude među povlašćenim timovima.

Sulejmani je dao dva gola u trijumfu Bojsa, i to za 20 minuta. Najpre je u 51. pogodio iz penala, da bi u 71. odlično istrčao kontranapad i rešio pitanje pobednika. Konačan rezultat je postavio Gaudino u 90. minutu, dok je strelac prvog gola bio Ngamelu u 45. takođe sa bele tačke.
Vredi pomenuti da je Jang Bojs od 50. minuta igrao sa igračem više, jer je Tunov Bande dobio drugi žuti karton posle skrivljenog penala.

Aktuelni šampion Švajcarske sada ima 58 bodova, jedan više od Sent Galena koji tek treba da odigra svoju utakamicu sa Luganom u četvrtak od 20.30 minuta.

Be the first to comment on "ODIGRAO ZA CRNO-BELE: Sulejmani rastužio Zvezdu, ali obradovao Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*