MIK ŠUMAHER: Iznenadio sve

Retko kada se bilo šta zna o jednoj od najzatvorenijih porodica na svetu, porodici Šumaher. Sada je sin slavnog Mihaela, Mik, govorio o trenutnoj situaciji unutar zidova legende Formule 1.

O stanju Mihaela Šumahera koji je doživeo tešku povredu glave na skijanju 2013. se ne zna mnogo, njegov naslednik Mik je napisao otvoreno pismo svom ocu, više kao svedočenje jednog vremena.

 On je na prvom mestu uvek bio moj otac. Lekcije i savete koje sam dobio od njega ne uzimam zdravo za gotovo. Jedna od njih je da nikada ne budem euforičan ili previše depresivan – napisao je Mik, koji je zajedno sa sestrom Đinom Marijom i majkom Korinom oduvek bio centar sveta za Mihaela Šumahera.

Ma koliko forsiran, Mik je znao da nikada neće moći da na stazi Formule 1 učini što i njegov otac.

– Veoma rano sam shvatio da hoću da budem vozač Formule 1, da budem šampion. Uskočio sam u karting kada sam imao tri godine, sa osam sam se takmičio na nacionalnom niovu. Sa nekih 11, 12 godina znao sam da trkama hoću da se bavim profesionalno. Koristio sam razna različita imena, trkao se inkognito kako bih dokazao da nisam „tatin sin“. Ja sve razumem, moj otac je petostruki uzastopni šampion u Formuli 1 u godinama nakon mog rođenja. To je prilično neverovatno, zar ne? Ali ja tatu nikada nisam gledao kao najvećeg vozača na svetu, dovršio je Mik.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "MIK ŠUMAHER: Iznenadio sve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*