KAO VOLDEN: Trinkijeri podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom!

Trener KK Partizan Andrea Trinkijeri podneo je zahtev za raskih ugovora, javlja Tanjug.

Uskoro opširnije…

Ova vest stiže dan nakon što je predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović istakao da traju pregovori oko ostanka italijanskog stručnjaka i da je ponuda na stolu.

Italijanski stručnjak, s kojim je Partizan u protekloj sezoni bio lider ABA lige kolo pre plej-ofa i stigao do četvrtfinala Evrokupa, navodno ima ponudu minhenskoj Bajerna koji nastupa u Evroligi.

„Klub je izašao sa uslovima za sledeću sezonu ka našem treneru. Jasno smo odredili strategiju i budžet za igrače. I dalje činimo velike napore da zadržimo Trinkijerija na poziciji glavnog trenera. Nažalost, Partizan nije toliko finansijski izdašan u odnosu na druge kluubove koji imaju neograničen budžet, pa čak i u vreme svetske pandemije i ekonomske krize. Verujem da će se ovo brzo razrešiti, a preduslov za to je da prvo rešimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu i sada je na treneru da se izjasni“, rekao je Mijailović u nedelju.

Spekulacije o odlasku Trinkijerija su krenule nakon što je Partizan saopštio da je bek Kori Volden isplatio klauzulu koja ga oslobađa ugovora, a kako bi prešao u Crvenu zvezdu.

Italijan je u ugovoru sa Partizanom imao klauzulu da do 25. jula zatraži raskid saradnje sa crno-belima.

Be the first to comment on "KAO VOLDEN: Trinkijeri podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*