SVI SE UROTILI PROTIV NOLETA: Teniseri traže Đokovićevu ostavku u Savetu igrača!

Tanjug/AP

Američki sportski časopis „Sports ilustrejted“ tvrdi da se Đokovićeva ostavka nalazi na stolu i da bi o njoj trebalo da se raspravljanajbržem karavanu na asfaltu.Najbolji teniser sveta Novak Đoković, nakon zaraze više igrača korona virusom na „Adria Touru“, uključujući i njega, nalazi se pod pritiskom i zahtevom da podnese ostavku na mesto predsednika Saveta ATP igrača.

Američki sportski časopis „Sports ilustrejted“ tvrdi da se Đokovićeva ostavka nalazi na stolu i da bi o njoj trebalo da se raspravlja.

Prema tom listu više predstavnika u Savetu igrača najavljuje da želi ostavku srpskog tenisera.

Đoković, kao organizator turnira, kako smatra švajcarski „Blik“, na osnovu reakcija i posledica, nije se poneo odgovorno u ulozi koja zahteva odgovornost.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

2 Comments on "SVI SE UROTILI PROTIV NOLETA: Teniseri traže Đokovićevu ostavku u Savetu igrača!"

  1. Novak Djokovic No.1 , najbolji teniser planete, veliki dobrotvor, svestran, kvalitetan covek, sve što je postigao i zaradio uradio je sam svojim radom u cemu je imao jedino podršku porodice. Veliki borac za ljudska prava, za pomoć slabije rangiranim teniserima, za pomoć bolesnima a posebno bih istakla pomoć deci.
    Lično ga podržavam da moramo da nastavimo da živimo, sa svim zarazama, bakterijama, kancerima, virusima pa i koronom uz mere predostroznosti koje propisu naši lekari. Svi se trebamo boriti jedni za druge. Uz Nola uvek i zauvek ♥️♥️♥️♥️ Uspešan oporavak za Diku i ponos Srbije i Novakovog roda. ‍♀️

  2. Novak je jedina osoba koja ne deli narod po ispovesti vec svima je spreman pomoci , tako se I ovaj put odlucijo da organizuje ovaj turnir ne da bi pomogo samo bolesnoj deci od raka nego I nize rangiranim teniserima , a i svi dobro znaju koliko je on sam dao sa licno svog racuna , pa mu sad na ovako ruzan nacin vracate , al vratit ce se on iz ovog jos jaci . Idemooo Nole , brz oporavak

Leave a comment

Your email address will not be published.


*