CRVENO-BELI SPREMAJU BOMBU: Sjajni vezista se vraća u Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi ovog leta da u svoje redove vrati čoveka koji je zaslužan za plasman crveno-belih u grupnu fazu Lige Evrope 2017. godine, Gelora Kangu.

Kako piše portal „RSB“ crveno-beli su započeli pregovore sa nekadašnjim igračem šampiona Srbije koji već već dve i po godine nosi dres češke Sparte u koju je stigao upravo sa Marakane.

Gabonac je ostao u lepom sećanju navijačima Zvezde naročito nakon gola Krasnodaru 2017. godine u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope kada su se crveno-beli domogli grupne faze nekog evropskog takmičenja prvi put posle 10 godina.

Na kraju tekuće sezone Kangi ističe ugovor u Pragu pa će biti slobodan u izboru nove sredine, a crveno-beli će pokušati da ubede Gabonca da po drugi put obuče crveno-beli dres.

Trabzon je bio prvi favorit za njegov potpis, ali je nakon izbacivanja iz Evrope dogovor sa turskim klubom propao. Ove takmičarske godine Kanga igra sjajno u Českoj gde na 25 mečeva ima 11 postinutih golova i pet asistencije što ga čini najboljim igračem ekipe.

Be the first to comment on "CRVENO-BELI SPREMAJU BOMBU: Sjajni vezista se vraća u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*