ONI SU ZAVRŠILI SVOJE: Evo koga je otpisao trener Stanković

Dejan Stanković

Pavkov precrtao samog sebe. Dejan Stanković preko ovoga nije mogao da pređe, na listi otpisanih vezista!

Dva gola u mreži Liverpula prošle sezone vinula su u nebesa Milana Pavkova, ali od te beogradske noći iz snova, za njega kreće nezadrživ pad.

Napadač već neko vreme kuburi s formom, ne zalaže se na treningu, a kap koja je prelila čašu desila se pred gostovanje u Senti.

Kako sada stvari stoje, Milan Pavkov je završio epizodu u Crvenoj zvezdi, nakon što je u medijima procurilo da se ponaša neprofesionalno na treningu, ali i da je iznervirao trenera Dejana Stankovića pred meč protiv TSC-a u Senti, nakon kojeg je možda i otisao samog sebe.

Doskorašnji heroj navijača Crvene zvezde, kako piše Mozzartsport, u čiju je čast klub svojevremeno pustio u prodaju majice inspirsane njegovim likom, nije ni senka momka koji je okretao defanzivce Liverpula, a od propalog transfera u Kinu, kada je otišao na pregovore, koji su na kraju propali jer je zahtevao veće uslove od prethodno dogovorenih, kola su krenula nizbrdo.

Istorija njegovog pada je duga, pa je tako i Vladan Milojević imao problem s formom Zvezdine „devetke“. Pavkov je na treninzima imao katastrofalne rezultate koji su na amaterskom nivou kada je u pitanju broj pretrčanih metara u sprintu.

Kap koja je prelila čašu, desila se pred meč u Senti, kada je u poslednjem trenutku saopštio Stankoviću da ga boli noga i da je sve to posledica meča sa Totenhemom u Beogradu 6. novembra. Trener Zvezde je to navodno shvatio kao izraz nezadovoljstva jer Pavkov nije bio u konkurenciji za tim, pa je pitanje da li je momak iz Begeča ovim potezom otpisao samog sebe sa Marakane.

Međutim, na listi „otpisanih“ Pavkov nije sam, jer je među onima na koje Stanković ne računa za dalje borbe i Mateo Garsija. Momak koji je prošlog leta stigao iz Viljareala za 1.800.000 evra, a nije prikazao ništa od onog što se očekivalo.

Argentinac koji je bio strelac vrlo važnog gola protiv Jang Bojsa u Bernu, te pokazao umetnost u kopačkama pogotkom za trijumf protiv Vojvodine u Novom Sadu od zime je u kontraritmu. Omaleni Argetinac od tri „večita“ derbija, ni za jedan nije bio u konkurenciji, a Stanković je pokušao razgovorom da utiče na njega, što očito nije urodilo plodom.

U prolećnom delu sezone upisao je samo 132 minuta, što je premalo za igrača koji ima godišnju platu od 500.000 evra sa tendencijom rasta za narednu godinu.

Podsetimo, do kraja sezone zvanično je ostalo da se odigra još jedan meč na Marakani, gde će biti proslavljena titula od 19.15 u subotu, a onda sledi remont u Ljutice Bogdana, koji će sigurno obuhvatiti još neke igrače pored pomenute dvojice.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "ONI SU ZAVRŠILI SVOJE: Evo koga je otpisao trener Stanković"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*