VULETIĆ U SVOM STILU: Potpredsednik Partizana brutalno opleo po Zvezdi (FOTO)

Vladimir Vuletić

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić na šaljiv način je prokomentarisao pobedu Partizana nad Crvenom zvezdom.

U meču polufinala Kupa Srbije dominirao je Umar Sadik, koji je bio deo komentara čelnika kluba iz Humske.

Podsećajući na telefoniranje Nigerijca tokom utakmice protiv Moldea prošlog leta, a aludirajući na osvojenu titulu Zvezde, Vuletić je „citirao“ Sadikov razgovor.

„Znam, mama, sve znam, sad neka budu šampioni ako ih nije sramota“, u stilu Milana Smiljanića je prokomentarisao Vuletić veliku pobedu Partizana.

„Ovo je prava socijalna distanca. Možemo slobodno reći da je Partizan večeras izvojevao borbu za nezavisnost. Ovo je ta borba“, dodao je potpredsednik crno-belih.

Partizan će u finalu Kupa igrati protiv Vojvodine.

Termin je 24. jun, a mesto odigravanja još uvek nije određeno.

1 Comment on "VULETIĆ U SVOM STILU: Potpredsednik Partizana brutalno opleo po Zvezdi (FOTO)"

  1. Istina a ne mantre... | 11/06/2020 at 13:13 | Одговори

    A da ne bi vi da budete sampioni posle Radnika, Spartaka i ostalih izgubljenih utakmica? Ima li neko medju vama sa IQ vecim od broja cipela, da objasni ovom „profesoru“ da se titule osvajaju nakpn 30-40 utakmica, a ne nakon dve protiv Zvezde… Pogledajte igre i rezultate Partizana u ovoj sezoni, od pocetka do kraja, pa onda odgovorite na pitanje: da li vas je uopste sramota da spominjete titulu? Da vam nije namesteno vise bodova nego Zvezdi, borili bi se za 4to mesto… ta fora sa : „Drzte lopova“ dok vi kradete, vam vise ne prolazi… kao ni kmecanje na koje ste oteli jednu titulu, ali ne moze vise…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*