BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE DOŽIVEO INFARKT: Bio mrtav dva minuta!

Vladan Lukić Marakana

Nekadašnji fudbaler i predsednik Zvezde Vladan Lukić (50) preživeo je srčani udar i bio je mrtav čitava dva minuta.

Bivši prvotimac crveno-belih hitno je primljen u bolnicu, gde je uspešno operisan, a u razgovoru za Kurir ispričao šta mu se tačno dogodilo i kroz šta je sve prolazio tokom dramatičnih momenata.

– Imao sam infarkt! Hvala bogu da je sve prošlo dobro i kako treba. Ugrađen mi je jedan stent, nalazi su dobri i pušten sam na kućno lečenje. Najvažnije je da mi je glava na ramenima – rekao je bivši predsednik Zvezde, a prenosi „Telegraf“.

– Igrao sam fudbal u balonu sa svojim društvom, starom ekipom s kojom to radim godinama. Posle utakmice seli smo da se osvežimo i tu u prijatnom razgovoru proveli sigurno sat vremena. Uobičajeno, jer to radimo svaki put. Odjednom, osetio sam da počinjem čudno da se osećam i kako mi se gasi slika – prepričao je teške trenutke Lukić i dodao da mu nije bilo svejedno kada je kasnije došao svesti.

Podsetimo, Lukić je bio predsednik Crvene zvezde od maja 2009, kada je nasledio Dobrivoja Tanasijevića (Den Tana), do novembra 2012. godine. Takođe, on je bio i član legendarne generacije srpskog šampiona koja se u Bariju 1991. popela na krov Evrope.

Tokom svoje bogate fudbalske karijere nosio je dresove Atletika iz Madrida, Vojvodine, švajcarskog Siona, francuskog Meca, OFK Beograda, španske Marbelje. Karijeru je završio u grčkom Paniliakosu. Igrao je na poziciji napadača.

U dresu nacionalnog tima odigrao je šest utakmica, na kojima je uspeo da postigne dva gola.

Be the first to comment on "BIVŠI PREDSEDNIK ZVEZDE DOŽIVEO INFARKT: Bio mrtav dva minuta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*