CRNO-BELI NA KRILIMA ASANA DO POLUFINALA: Partizan se ispromašivao, ali pobedio Radnik!

Maki Banjak Partizan

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pobedom nad Radnikom iz Surdulice 2:1.

Izabranici Sava Miloševića pridružili su se Crvenoj zvezdi i Čukaričkom, dok će četvrti učesnik polufinala biti poznat posle utakmice Vojvodine i Mladosti.

Golove za Partizan postigao je Takuma Asano u 47. i 62. minutu, dok je jedini strelac za domaći tim bio Stamenković u 63. minutu prvog poluvremena.

Utakmica je otvorena u sporom ritmu i već posle nekoliko minuta usledio je prekid od otprilike devedeset sekundi. Razlog je bio transparent navijača Partizana.

Oni su zamoljeni da se skloni isti i utakmica je nastavljena. Međutim, kako su „Grobari“ odbili da ga uklone, sudija Jovanović je odlučio da povuče fudbalere sa terena.

Prekid je trajao više od deset minuta i tek kada je transparent sklonjen utakmica je nastavljena.

Crno-beli su u nastavku poluvremena imali inicijativu, stvarali su šanse i u 47. minutu su uspeli da to i materijalizuju. Natho je poslao odličnu loptu ka Asanu, a ovaj je rutinskim šutem savladao, do tada, odličnog Vasiljevića.

Nije se čekalo dugo za novi pogodak. Asano se ponovo našao u šansi, s tim što je ovde iz „popravnog“ prevario golmana Radnika.

Domaći fudbaleri imali su instant odgovor na primljeni pogodak. Samo minut kasnije Stamenković je pogodio za 1:2 i s tim rezultatom se otišlo na pauzu.


Na startu drugog poluvremena gledali smo odličan fudbal. Ređale su se šanse na obe strane, ali su mreže mirovale.

Vasiljević je bio dobar u prvom poluvremenu, dok je u drugom bio još bolji. Svaki pokušaj crno-belih uspeo je da odbrani.

U prilikama se uglavnom nalazio Asano koji nije uspeo da upiše het-trik. Šanse je imao i Sadik, ali je realizacija bila slaba.

Crno-beli odigrali su rutinsku utakmicu, rezultat je mogao da bude i ubedljiviji, ali da tako ne bude pobrinuo se sjajni Vasiljević.

Be the first to comment on "CRNO-BELI NA KRILIMA ASANA DO POLUFINALA: Partizan se ispromašivao, ali pobedio Radnik!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*