POZNATI KOŠARKAŠ OPLEO PO ULEBU: Cirkus je da najbolji tim EK ne igra u EL, a ima mesta za tim koji je osnovan pre par godina!

Ranije tokom dana doneta je odluka da učesnici u narednoj sezoni Evroligi budu isti kao i u ovoj, što znači da će u najjačem evropskom klupskom takmičenju ponovo igrati Crvena zvezda.

Najveću gubitnik je Partizan, koji je rezultatima na terenu zaslužio da se nađe u Evroligi.

Ova odluka Đordija Bertomeua razljutila je bivšeg košarkaša Ratka Vardu, koji se oštrom porukom oglasio na svom Instagram profilu.

„Možda će sad nekim ljudima biti jasno da je FIBA uvek bila košarkaška federacija, a ULEB privatni bankomat moćnika. Najbolja ekipa u ABA i Evrokupu ne dobija apsolutno ništa, osim jednog velikog srednjeg prsta! Iako je bio glavni kandidat za osvajanje i ABA lige i Evrokupa. U EL ima mesta za tim koji nikad nije osvojio jedan jedini trofej i koji postoji par godina. I možda ću opet biti „onaj bivši košarkaš“ koji lupa gluposto, jer mu je dosadno, ali ABA liga je cirkus koji ti ne donosi apsolutno ništa, a zbog koje domaća košarka ide u provaliku. Svaki sportista i svaka sportska ekipa trebalo bi da budu nagrađeni jer su bili najbolji te godine. Sad ćemo videti da li će MZT i Borac Čačak ući u ABA ligu ili će i to da se poništi. CIRKUS“ – stoji u poruci Ratka Varde.

Be the first to comment on "POZNATI KOŠARKAŠ OPLEO PO ULEBU: Cirkus je da najbolji tim EK ne igra u EL, a ima mesta za tim koji je osnovan pre par godina!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*