NESTOROVIĆ: Vimbldon bio namešten

Još jedna izjava o kojoj će se dugo pričati.

Poznati srpski pulmolog Branimir Nestorović govorio je o stalnim napadima na Novaka Đokovića, ali i o stvarima koje dosad nisu bile poznate javnosti.

Smatra da je Đoković najbolji ambasador Srbije, a obrazložio je kako je najbolji teniser sveta pomogao svojoj zemlji.

– Ne dozvoljavam da neko kaže nešto protiv Novaka. On je mnogo učinio za našu zemlju. Ja znam njegovu karijeru u prste i zato mogu da kažem da je on sve sam uradio, imao je samo pomoć svoje porodice. S druge strane, Novak je Srbiji vratio neuporedivo, ne samo finansijki već i ugledom. On je uzoran sportista, koji se uvek trudi da pomogne. Pomogao je tokom ove situacije sa koronavirusom, a i znam da je Novak nabavio sanitetska vozila na Kosovu – kaže Nestorović za „Tvin“ i „Informer.rs“.

Doktor smatra da je čitav žreb najprestižnijeg turnira na svetu bio namešten kako bi najuspešniji igrač na travi svih vremena Rodžer Federer podigao taj trofej. Ipak, u finalu se isprečio Novak i pobedio i pored toga što je Švajcarac imao dve meč lopte.

– Vi kad gledate one sa kojima on igra, to je sve industrija. On je anomalija u tenisu. Da li ste videli nekad Rodžera da maše zastavom na kraju meča? Možda Nadal, ali kad je reprezentacija u pitanju. Oni su više solisti. Ja razumem zašto ga stranci napadaju, ali ne zašto naši. Ja znam i da je na Vimbldonu 2019. godine bilo sve namešteno da Rodžer Federer osvoji taj turnir, da pobedom završi karijeru. I protivnici su mu bili namešteni. Ako se sećate došla je cela kraljevska porodica tad, ali je Novak to pokvario – poručuje Nestorović.

1 Comment on "NESTOROVIĆ: Vimbldon bio namešten"

  1. BRAVO DOKTORE,I JA GA PRATIM I GLEDAM SVAKI MEC OD OSMINE FINALA,OVE PRE SASVIM SLUCAJNO SAM TRI CETIRI PUTA BIO POSLOVNO U LONDONU,2 U PARIZU,1 U RIMI I MONTEKARLU.!……GLEDAO SAM UZIVO 18 NOVAKOVIH MECEVA I NIJE HVALENJE TO NEVOLIM INACE,I VERUJTE DA JE RAZLIKA GLEDANJA PREKO TV I UZIVO NEBO I ZEMLJA…………PA LJUDI SVAKI REALAN COVEK BIH REKAO DA JE NOVAK UBEDLJIVO NAJBOJI TENISER POSLEDNJIH 30 GOG….ALI OVOG PRAVOG PROFI I KES TENISA,MA GOSPODINR DOKTORE DJOKOVICU POKAZALI STE I KAKO SE PONASA NA TERENU,IGRA NA NJEMU,ODNOS PREMA PROTIVNICIMA,SKUPLJACIMA LOPTI… ITD…….UVEK KADA JE BILO PRILIKE SRPSKA ZASTAVA SE VIJORILA U NJEGOVIM RUKAMA,I PRVO SE ZAHVALIO BOGU I SA TRI PRSTA PREKRSTIO I POGLEDAO U NEBO JER ZNA DA NESTO IMA.!….. H.V.A.L.A. GOSPODINE S.A.M.P.I.O.N.U…!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*