KEJN: Prva ljubav zaborava nema

Pre šest godina, kada je Maurisio Poketio preuzeo kormilo Totenhema, iz tima izbacio je Roberta Soldada i ulogu prvog napadača poverio tada nepoznatom 21-godišnjaku Hariju Kejnu.

Sve što se kasnije dešavalo je istorija, a već u prvoj sezoni u Premijer ligi je dao 21 gol, dva puta biran za igrača meseca i bio u idealnoj postavi šampionata.

Kejn je kasnije dva puta bio prvi strelac Premijer lige, igrao je finale Lige šampiona, polufinale Mundijala, napravio još dosta uspeha, ali nije zaboravio odakle je krenuo.

Kako je to i sam na društvenmim mrežama objavio, Kejn je odlučio da kupi dresove Lejton orijentu za sezonu 2020/2021. Tačnije, on je poslao novac na ime sponzorstva.

To je klub u čijem je dresu u drugom delu sezone 2010/2011, kao 17-godišnjak, odigrao prve mečeve u seniorskoj konkurenciji u Ligi 1 i pet puta zatresao mreže na 18 nastupa.

– Oduševljen sam što mogu da nešto vratim klubu gde je moj put počeo, a i zahvalim onima koji rade neverovatan posao, napisao je Kejn na Tviteru.

Engleski reprezentativac je podržao i medicinske radnike na „prvoj liniji fronta”, organizaciji koja pomaže deci s posebnim potrebama i NVO za zaštitu mentalnog zdravlja, a njihovi logotipi biće ispisani na pomenutim dresovima.

Blic sport

Be the first to comment on "KEJN: Prva ljubav zaborava nema"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*