INICIJATIVA FSS: Partizan i Zvezda u rukovodstvu

Podeljeno je još nekoliko funkcija.

Dosadašnji predsednik Zajednice klubova Superlige i Prve lige Srbije Dragomir Lazović dobio je na izbornoj sednici Skupštine novi mandat.

Izabrani su i novi članovi Izvršnog odobra, ujedno i potpredsednici, predstavnik Crvene zvezde Marko Petrović i Partizana Svetomir Tanaskovi

Na taj način podržana je inicijativa Fudbalskog saveza Srbije da se u rukovodstvu Zajednice Super i Prve lige posle dugo vremena nađu predstavnici naših najvećih klubova.

Uz Petrovića i Tanaskovića u Izvršnom odboru su Stanislav Tončev (Radnik Surdulica), Miloš Dangubić (Budućnost Dobanovci), Marjan Rnić (Bačka) i Bojan Pavićević (Sinđelić).

Na osnovu pisanih izjašnjenja klubova doneta je jednoglasna odluka da se FS Srbije predloži da sledeće sezone u Superligi bude 20 klubova, a u Prvoj ligi 18.

Ukoliko IO FSS usvoji ovaj predlog važio bi samo za ovu sezonu i to zbog vanrednih okolnosti prouzrokovanih pandemijom korona virusa.

Nakon sednice Skupštine održana je i prva sednica Izvršnog odbora na kojoj su ponovo izabrani dosadašnji takmičarski organi Zajednice, direktor Super lige Srbije Vladimir Bulatović, komesar za takmičenje Prve lige Srbije Aleksandar Pivić, kao i komesar za bezbednost Svetislav Radosavljević

Izvor Blicsport

Be the first to comment on "INICIJATIVA FSS: Partizan i Zvezda u rukovodstvu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*