SKANDALOZNA IZJAVA: Indijski teniser udario na Novaka!

Favorit broj 1.... Novak Đoković

Indijski teniser Juki Bambri, koji je u karijeri zabeležio najbolji plasman 2018. godine kao 84. igrač na ATP listi, usprotivnio se ideji Novaka Đokovića da igrači iz TOP 100 svojim novčanim ulozima formiraju fond iz kojeg bi se pomagali slabije plasirane kolege.

Bambri daje drugačiju ideju za pomoć finansijski ugrožene.

– Mislim da je realizacija takve zamisli komplikovana. Na osnovu onoga što sam dosad čuo, mnogi igrači su protiv predloga. Ljudi bi radije pomogli nekog ko se direktno bori protiv virusa kao što su lekari, radnicima, ugroženima od zaraze, a nikako teniserima koji su takođe i naši rivali – kaže Indijac i dodaje:

– Najbolji način da se pomogne igračima je da se povećaju zarade igračima na turnirima. Ne treba dodavati nove milione za pobednike, vće je bolje razmišljati o ostalim učesnicima turnira. Igračima koji prolaze kroz kvalifikacije treba dati veće premije, a isto mislim i za ostale koji završavaju takmičenje u početnim kolima.

Bambri (28) je u karijeri koja traje od 2008. godine zaradio oko 910.000 dolara.

1 Comment on "SKANDALOZNA IZJAVA: Indijski teniser udario na Novaka!"

  1. Pa zar Indiski trener ne zna koliki je Novak humanista i koliko je pomogao novcano svojoj zemlji i Italiji i ko zna kome jos jer on se ne hvali time i da uvek ima dobre i ljudske namere !Sram ga bilo !!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*