PARTIZAN : Umesto Vladimira Stojkovića – Vladimir Stojković

Fudbalski klub Partizan još uvek ne mora da brine o poziciji prvog čuvara mreže, jer je to mesto zacementirano za Vladimira Stojkovića, ali uprava kluba mora da misli na budućnost.

Stojković je neprikosnoven kada je u pitanju „crta“ Partizanovog gola, a kako je u poznim igračkim godinama, čelinici Parnog valjka gledaju ko bi mogao da ga nasledi.

Kako prenose domaći mediji izbor za njegovog naslednika je pao na 23-godišnjeg Vladimira Stojkovića, bratanca kapitena crno-belih, koji karijeru gradi u Portugaliji, a svojevremeno je zabeležio i jedan nastup za omladinsku selekciju Srbije.

Mlađi Stojković je četiri sezone proveo u lisabonskom Sportingu, čiju je prošao omladinsku školu, a od avgusta prošle godine član je Eštorila, u čijem je dresu tokom ove sezone na deset nastupa u drugom rangu portugalskog fudbala, primio 12 golova.

Mlađem Stojkoviću ugovor ističe ovog leta, pa bi u Beograd stigao kao slobodan igrač, dok će trenutno drugi golman, Nemanja Stevanović, najverovatnije tada napustiti klub.

Be the first to comment on "PARTIZAN : Umesto Vladimira Stojkovića – Vladimir Stojković"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*