LUKA JOVIĆ : Napušta Real

Luka Jović je spreman za novo poglavlje u svojoj fudbalskoj karijeri.

Imajući u vidu da ga Zinedin Zidan baš i ne koristi previše u prvoj postavi Real Madrida otkako je doveden iz Ajntrahta, Jović je rešio da „okrene novi list“.

Tako bar tvrdi španski portal „TodoFichajes“.

Naime, prema pisanju Španaca, čelni ljudi Milana i Real Madrida će se u „narednim nedeljama“ sastati kako bi se obezbedio transfer srpskog napadača u italijanski klub.

Jović i dalje nije u Zidanovim planovima, koji i dalje smatra da mu ne treba davati veću minutažu. A u Milanu su baš zainteresovani za Jovićeve usluge.

„Milanova ideja je da, kada ostane bez Zlatana Ibrahimovića, koji bi mogao da pređe u Moncu, upari Jovića sa Antom Rebićem, s kojim je već delio svlačionicu u Frankfurtu. U dve sezone tokom kojih su igrali zajedno, dali su 55 golova i imali 15 asistencija. Hrvat je već pričao sa svojim bivšim klupskim kolegom da bi ga ubedio da dođe među roso-nere i izgleda da je Jović dao pozitivan odgovor na to“, piše „TodoFichajes“.

Luka Jović je, podsetimo, igrao „na kašičicu“ kod trenera Zidana, oba gola dao je kada je ušao kao rezerva, a pritom je cele mečeve odigrao samo dvaput u španskom prvenstvu, dok je ukupno igrao svega 391 minut u ovoj sezoni, i to posle bravura u Ajntrahtu.

Španski „As“ je prošle sedmice objavio da u Realu postoji „crna lista“ igrača kojih će se klub odreći, a od 11 imena, Jović je na petom mestu.

Pritom, naš mladi golgeter je nedavno u velikoj anketi „Marke“, u kojoj je učestvovalo preko 15.000 navijača Real Madrida, na pitanje „Šta biste uradili sa Jovićem u sledećoj sezoni“, naišao na ogromnu podršku.

Od ponuđenih odgovora „1) Prodajte ga ili pošaljite na pozajmicu“, 2) „Dajte mu šansu“ i 3) „Dajte mu mnogo veću minutažu nego u dosadašnjem toku sezone“… čak 50% od 15.788 učesnika ankete je glasalo upravo da se našem golgeteru da značajno veća minutaža. Njih 18% smatra da mu treba dati istu šansu kao do sada, a 32% da Realu nije neophodan.

Be the first to comment on "LUKA JOVIĆ : Napušta Real"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*