OSTOJIĆ BRUTALNO ODGOVORIO FUDBALERIMA ZVEZDE: To je vaša sramota!

Jedan od najiskusnijih igrača Partizana Bojan Ostojić smatra da nije baš normalno slaviti remi bez golova i očajan fudbal na domaćem terenu, tvrdeći da nijedan igrač Partizana ne može da se ponosi prikazanim na stadionu “Rajko Mitić”, niti ih zadovoljava jalovi bod.

– Gledam snimak iz tabora rivala i čujem da smo se u… na derbiju, pa sam odlučio da kažem šta mislim u vezi sa tim, ali samo iz ugla Partizana, nikakve prepirke me ne zanimaju. Odigrali smo loše utakmicu i nismo srećni zbog toga, niti zadovoljni remijem. Smatram zato da je veća sramota što su oni zadovoljni nerešenim ishodom i što se to proslavljalo pred navijačima kao pobeda. Ako su zadovoljni što u tri poslednja derbija nisu pobedili, nisu postigli nijedan gol i u dva od tri nisu ni šutnuli na gol, onda je sve u najboljem redu. Kao jedan od najiskusnijih u Partizanu vam kažem da su svi igrači nezadovoljni i prikazanim na terenu i ishodom, kaže Bojan Ostojić za Telegraf.

Osvrnuo se Ostojič i na reči štopera Zvezde Miloša Degeneka:

– Kažu da su nas ponizili, a rezultat je 0:0. Možda grešim, ali poniženje je valjda kada nekog igrački razbiješ 90 minuta i postigneš nekoliko golova. Mi smo u derbiju videli dva različita poluvremena, u prvom je Zvezda bila bolja, u drugom Partizan. Ako ćemo iskreno, ne slažem se ni sa njihovim konstatacijama da je utakmica bila dobra. Mislim, možda je njima dobar meč u kome nema igre, već samo trka i prekidi, lično nisam video ozbiljan fudbal na utakmici koja bi trebalo da bude praznik. Za Partizan je ovo, ponavljam, loša utakmica, jer znamo da možemo 80 posto bolje.

Be the first to comment on "OSTOJIĆ BRUTALNO ODGOVORIO FUDBALERIMA ZVEZDE: To je vaša sramota!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*