LOŠE DA LOŠIJE NE MOŽE DA BUDE: Partizan jedva do boda

Fudbaleri Partizana

Ekipa TSC povela je golom Vladimira Silađija u 68. minutu, ali su fudbaleri Partizana stigli do remija 1:1 zahvaljući pogotku Izraelca Nathka sa bele tačke u meču 22. kola Superlige Srbije.

Pred oko 3.000 gledalaca u Senti, gde je TSC domaćin dok im se ne izgradi novi stadion u Bačkoj Topoli, ekipe TSC i Partizana odigrale su nerešeno 1:1, baš kao i u prvom delu sezone na stadionu Partizana.

Počelo je ispumpanom loptom, koja je zamenjena već u uvodnim minutama meča, ali je mnogo više uzbuđenja viđeno u nastavku utakmice. U prvom poluvremenu nije bilo izrazitijih šansi, a TSC se predstavio kao ravnopravan takmac favorizovanim gostima iz Beograda.

Domaćin je uglavnom pretio preko prvog strelca Superlige Nenada Lukića, nekadašnjeg đaka Partizanove fudbalske škole i Vladimira Silađija, koji je vodio pravi fudbalski rat sa iskusnim štoperom Bojanom Ostojićem.

Partizan je ozbiljnije pripretio tek u drugih 45 minuta, prvo preko Sadika, zatim i mladog Stevanovića, ali je do gola prvo stigao domaći tim.

Igrao se 68. minut kad je Silađi proigrao Lukića, kome je golman Stojković odbranio šut, ali je na odbijenu loptu natrčao upravo Silađi i sproveo je u praznu mrežu.

Činilo se da će ekipa iz Bačke Topole prirediti veliko iznenađnja sve do 90. minuta kad je posle gužve u šesnaestercu domaćeg tima pao jedan igrač Partizana, a sudija Lazar Lukić pokazao na penal. Siguran sa bele tačke bio je Izraelac Natho: golman Filipović je otišao u jednu, a lopta u drugu stranu.

Izvor SK

Be the first to comment on "LOŠE DA LOŠIJE NE MOŽE DA BUDE: Partizan jedva do boda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*