DAVIDOVAC OTKRIO ZAŠTO SE ZVEZDA MUČI: Za sve su krive lopte!

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac kaže da je njegova ekipa napravila prvi korak ka glavnom cilju – osvajanju Kupa Radivoja Koraća.

Crveno-beli su u četvrtfinalu i pored lošeg početka utakmice uspeli ubedljivo da savladaju Radnički sa Crvenog krsta sa 107:67.

„Već koji put nam se dešava da počnemo loše utakmice. Ušli smo kilavo, možda smo malo i potcenili protivnika. Dozvolili smo im da uđu u njihov ritam i da pokažu šta znaju. Oni su napravili neku razliku, a mi smo uspeli da se brzo vratimo i ovo je korak napred ka cilju, a to je osvajanje Kupa“, rekao je Davidovac

grači Zvezde obično slabije startuju utakmice u Kupu, a takav slučaj bio je i ovoga puta. Davidovac kaže da je to zbog lopti sa kojima se igra ovo takmičenje, na koje nisu navikli.

„Uglavnom se mučimo zbog ovih lopti, jer niko ne igra sa njima, nove su. Nije da se sad nešto žalim, mislim da je stvarno zbog toga. Dali smo više od 100 poena, raspoloženi smo“, dodao je Davidovac.

Zvezdin univerzalac ističe da je ekipa uspela da se odmori posle ubitačnog tempa u prethodnih nekoliko nedelja.

„Uspeli smo da odmorimo. Gust raspored je iza nas. Imamo opet dan pauze sutra i sve to koristimo za odmor. Idemo utakmicu po utakmicu. Videćemo da se spremimo za narednog protivnika“, zaključio je Davidovac.

Be the first to comment on "DAVIDOVAC OTKRIO ZAŠTO SE ZVEZDA MUČI: Za sve su krive lopte!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*