SPREMA SE ZEMLJOTRES: Barsa krenula u napad na Tadića!

tadic-dusan-serbia-srbija

Čuveni transfer stručnjak Đanluka di Marcio javio je ekskluzivno da srpski reprezentativac odlazi na „Nou Kamp“.

On ističe da su čelnici Blaugrane već seli za sto sa Tadićevim zastupnicima ne bi li videli da li je posao izvodljiv.

Prva Barsina meta bio je fudbaler Valensije Rodrigo, koga su na Kamp Nou videli kao pravu zamenu za teško povređenog Luisa Suareza. Ipak, Valensija je tražila previsoko obeštećenje od 60.000.000 evra, što Barselona nije htela da prihvati.

Katalonski klub je prekinuo pregovore sa Valensijom i okrenuo se Dušanu Tadiću. Naravno, ni to neće biti lak posao. Tadić je nedavno produžio ugovor sa Ajaksom, zbog čega je odbio milionske ponude iz Kine. Ipak, Barselona je jedan od najboljih klubova na svetu, pa nam ostaje da vidimo da li će Tadić ostati imun na njeno interesovanje.

Tadićevi menadžeri će se već u sredu uputiti u Barselonu na pregovore. Ajaks će sigurno zahtevati određeno obeštećenje, ali Barselona ne bi imala problem da izdvoji recimo 30.000.000 evra za napadača kad joj je baš neophodan. Koliko bi Ajaks tražio, zaista niko ne može da predvidi. Tadić ima 31 godinu, ali s obzirom da je trening-fanatik jasno je da može da odigra bar još nekoliko sezona na najvišem nivou. Jeste da nije klasičan golgeter, ali u Ajaksu je baš on bio najistureniji igrač, a u Barseloni posebno cene igrače koji umeju da kretnjama otvaraju prostor.

Be the first to comment on "SPREMA SE ZEMLJOTRES: Barsa krenula u napad na Tadića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*