SAVO BESAN POSLE POBEDE: Bolje sa novinarima da igramo…

Trener Partizana Savo Milošević više je nego zadovoljan onim što je njegova ekipa odradila u dosdašnjem toku priprema, ali je ponovo imao šta da zameri protivniku, zbog načina na koji je ulazio u meč. Starteg Parnog valjka je rekao da će u buduće dobro razmisliti o protivnicima u ovakvim situacijama.

Igrači Ružomberoka su često preterivali u žustrini, što se nije svidelo Miloševiću, jer je to vrlo lako moglo da prouzrokuje nekom nepotrebnom povredom.

„Meni je prosto mi je nepojmljivo da na pripremama igramo utakmice na goli život. Tako mi je delovala ova današnja. Zaista ne mogu da shvatim takve stvari i ubuduće ću dobro da razmislim će nam biti rivali kada su u pitanju pripremne utakmice. Bilo gde da se nalazimo“, poručio je Milošević.

Usledilo je pitanje, da li će te moža igrati protiv novinara?

„Bolje je i to nego da strepimo u poslednjih desetak minuta da se neko ne povredi“, dodao je šef struke Parnog Valjka.

Potom ono najvažnije, a to su plodovi minulog rada u Antaliji.

„Ekipa polako počinje da dobija konture, svi igrači jasno znaju šta su im zahtevi. Matić će tek da počene da pokazuje koliko je dobar. On je u ritmu, počeo je pripreme, radi sve što smo očekivali. Ono što radimo na treninzima prenosimo na meč, to je jedna od najtežih stvari u fudbalu“.

Utisci sa današnje utakmice su pozitivni.

„Možemo da budemo zadovoljni privi i drugim poluvremenom, bez obzira na to što smo primili taj gol iz prekida. Osnovna ideja je bila da odradimo dobar trening, da probamo svi da popravljamo sitnice koje nam fale i momci su dosta dobro odreagovali od prvog do poslednjeg minuta. Najbitnije je bilo da odradimo dobar trening i da se niko ne povredi“.

Partizanovi aduti i na proleće biće visok presing i trnzicija, kojom se melju protivnici.

„Probaćemo tako da nastavimo. Narvno da je to model kojem težimo, ali nije lako, jer visok presing ili presing zahteva stoprocentne rakcije u tom momentu sa četvoricom ili petoriciom igrača koji moraju biti sinhronizovani. Mi smo ekipa koja je i do sada imala tu reakciju, sad imamo još bolju. Trudićemo se da to još bude bolje, jer je prosto profil naših igrača u špicu takav da možemo vrlo brzo do kaznenog prostora protivnika, ukoliko oduzmemo loptu“, zaključio je Milošević.

Be the first to comment on "SAVO BESAN POSLE POBEDE: Bolje sa novinarima da igramo…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*