REKAO IM JE ONO ŠTO SVI MISLE: Kanadski teniser isprozivao Nadala i Federera zbog situacije oko AO!

Kanadski teniser Brejden Šnur poslednji je u nizu igrača koji su zabrinuti zbog uslova za igru u Australiji.

Šnur je Rodžera Federera i Rafaela Nadala nazvao „sebičnim“ jer nisu iskoristili svoju poziciju i oglasili se o opasnim uslovima za igru na Australijan openu.

Veliki požari koji su zahvatili Australiju doneli su mnogo dima u gradove te zemlje, a posledice su bile momentalne.

Slovenačka teniserka Dalila Jakupovič je morala da preda meč jer je krenula da se guši, a ona je samo jedna od igrača koji su jasno i glasno rekli da su uslovi – opasni po zdravlje.

O opasnim uslovima u Melburnu govorio je Novak Đoković, ali nisu Rafael Nadal i Rodžer Federer.

„To moraju da kažu najpoznatiji igrači. Rodžer i Rafa su malo sebični jer misle samo o sebi i svojim karijerama. Oni su pri kraju (karijera) i misle samo na svoju zaostavštinu, a ne na sport i na to da urade ono što je dobro za njega. Oni moraju nešto da urade“, rekao je Šnur za „AAP“.

Kanađanin je i opisao kako se osećao tokom meča prvog kola kvalifikacija za Australijan open, u kojem je pobedio Austrijanca Sebastijana Ofnera sa 2-1.

„Grlo vam se potpuno isuši. To apsolutno nije normalno i igrači koji imaju astmu su sada na velikom gubitku“, dodao je Šnur.

Be the first to comment on "REKAO IM JE ONO ŠTO SVI MISLE: Kanadski teniser isprozivao Nadala i Federera zbog situacije oko AO!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*