JAPANAC NA CENI: Učesnik LŠ želi Asana

FOTO: FK Partizan

Prodat je Strahinja Pavlović za veliki novac, pljušte ponude za Umara Sadika, a sa istoka Evrope stiže vest i da ima zainteresovanih da kupe Takumu Asana.

Čelnici Partizana odavno nisu bili tako „bombardovani“ ponudama za igrače crno-belih, čemu su najviše doprinele dobre i atraktivne igre u Ligi Evrope. Upravo u tom takmičenju skauti Lokomotive iz Moskve su snimili Asana i stavili ga na listu želja za zimski prelazni rok, tvrde mediji iz Rusije, pozivajući se na izvore iz uprave kluba.

Asano je imao period prilagođavanja, kada nije blistao u Humskoj, ali je eksplodirao u poslednjih mesec dana jeseni, kada je tresao mreže i u Ligi Evrope i u Superligi Srbije. Trener Lokomotive Juri Semin je dobio materijal da pogleda igre japanskog fudbalera i od njega je stiglo zeleno svetlo, da se proveri kolike su šanse da Partizan pristane na transfer.

Međutim, izgledi da Asano posle samo šest meseci napusti Beograd su gotovo nepostojeće. Kao što crno-beli ne žele da se odreknu Umara Sadika, kojeg otkupljuju od Rome za 1.600.000 evra i mogu odmah da ga „proslede dalje“ za mnogo veći novac, tako neće ni da se odreknu Japanca, kojeg su letos doveli iz Arsenala za 1.000.000 evra i otplaćuju ga u tri rate.

Trener Partizana Savo Milošević je sve vreme govorio da će Asanovi kvaliteti tek dođi do izražaja kada zaleči povredu i pokazuje se da je bio u pravu, jer bi klub iz Humske 1 već sada mogao da zaradi na prodaji japanskog reprezentativca.Odigrao je Takuma 25 utakmica za Partizan u prvom delu sezone, postigao je šest golova, a za tri je asistirao.

Be the first to comment on "JAPANAC NA CENI: Učesnik LŠ želi Asana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*