NE VRAĆA SE KUĆI: Lovernj se zahvalio Grobarima i Partizanu!

Žofri Lovernj, košarkaš Fenerbahčea, na zvaničnom Tviter profilu napisao je da će ostati do kraja sezone član istanbulskog kluba.

Prethodnih dana spekulisalo se o povratku Francuza u Partizan, međutim ovom objavom stavljena je tačka na sve spekulacije.

„Moji grobari, Partizane i predsedniče Mijailoviću hvala vam na svojoj ljubavi i interesovanju koje ste pokazali za mene. Uveren sam da će nam se putevi ponovo ukrstiti i da ću se vratiti kući. Ostajem košarkaš Fenerbahčea i motivisan sam, kao i uvek, da osvajam trofeje s ovim klubom“, napisao je Lovernj na Tviteru.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović izjavio je za B92 kako je Lovernj želja crno-belih, ali i da ne zavisi sve od njih.

Lovernj iza sebe ima turbulentnih godinu i po dana u Feneru, za taj period nije uspeo da opravda zbog čega je doveden, a sve usled brojnih povreda.

Ove sezone odigrao je 12 utakmica u Evroligi prosečno beleži 7,8 poena, 3,3 skoka i 0,8 asistencija za 16 minuta na terenu.

Dvadesetosmogodišnji košarkaš dres Partizana nosio je u periodu od 2012. do 2014, ostavio je dubok trag, a da li će se i kada vratiti videćemo u budućnosti.

Be the first to comment on "NE VRAĆA SE KUĆI: Lovernj se zahvalio Grobarima i Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*