EK: Virtus i Monako nastavili da melju!

Kompletirano je deveto kolo Evrokupa. Nove pobede zabeležili su Virtus i Monako, koji su ranije obezbedili TOP 16, ali će u poslednjem kolu igrati za prvo mesto u grupi. Novi poraz pretrpeo je Uniks, kojim je zakomplikovao situaciju.

Ekipa Aleksandra Đorđevića ostvarila je i sedmu pobedu, pošto je kod kuće ubedljivo savladala Promiteas 88:75 i na taj način se osamila na čelu Grupe A. Miloš Teodosić je meč završio sa osam poena i sedam asistencija, dok je Stefan Marković imao samo dva poena. Najefikasniji kod pobednika bio je Frank Gejns sa 16 pogodaka. Na drugoj strani Čejs Filer bio je bolji od ostalih sa 20 poena.

Virtus ima skor 7-2, a po 6-3 pomenuti Promiteas, Andora i Monako Saše Obradovića, koji je u gostima savladao Ulm 78:63. Te četiri ekipe i jesu obezbedile plasman u TOP 16.

Najzanimljivije je u Grupi C, gde čak četiri ekipe imaju 5-4, a peti Nanter 4-5. Tu je samo Darušafaka obezbedila TOP 16, a Huventut je savladao Uniks 90:73 i sprečio jednog od favorita da već sada obezbedi prolaz dalje. Upravo te dve ekipe i Breša imaju po 5-4.

Be the first to comment on "EK: Virtus i Monako nastavili da melju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*