CRNO-BELI DALEKO OD PRVOG MESTA: Venecija upisala novu pobedu!

Sa pobedom Venecije na gostovanju Limožu 78:71 možemo da kažemo da je Partizan sada dosta bliži drugom mestu u grupi nego prvom. Crno-belima je za prvu poziciju potrebno da dobije oba meča do kraja grupe (protiv Lokomotive u gostima i Limoža kod kuće), a da Venecija kiksne u poslednjem kolu protiv Ritasa kod kuće.

Nije nemoguće, ali je u ovom momentu tim Andree Trinkijerija bliži drugom mestu grupe B. Ako Partizan izgubi sutra od Lokomotive i definitivno će biti drugi.

Limož je bolje otvorio duel protiv Venecije, vodio je posle prve četvrtine, ali je Venecija uključila turbo i u naredne dve četvrtine ubacila po 26 poena.

To je dovelo goste u priliku da imaju 14 poena prednosti na ulasku u poslednjih 10 minuta, a kada je već bilo tako gotovo da francuski sastav nije imao šanse za preokret. Odigrao je Limož sasvim dobro do kraja utakmice, ali je Venecija pronašla način da se izbori za pobedu i dođe na trijumf daleko od overe prve pozicije.

Najefikasniji kod Venecije bio je Mičel Vat sa 16 poena, Mikael Bramos je dodao 13, a Arijel Filoj 12. Kod Limoža je Brajan Konklin dao 21.

U isto vreme ovo znači da je Limož eliminisan.


Be the first to comment on "CRNO-BELI DALEKO OD PRVOG MESTA: Venecija upisala novu pobedu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*