VREME JE ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez štopera!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda planira renoviranje igračkog kadra u zimskom prelaznom roku, a pored dolazaka, kojih će biti očigledno u većem broju, planira se i odlazak velikog broja igrača. Među njima je i štoper crveno-belih Srđan Babić.

Kako saznaje „Hotsport“ jedan od igrača koji će imati dozvolu za napuštanje „Marakane“ je Srđan Babić koji se ove polusezone nije naigrao u dresu šampiona Srbije. Povrede su mladog defanziva odvojile od terena.

Crveno-beli su za štopera platili Špancima 800.000 evra, a rastanak je moguć na zimu i dalje je aktuelno interesovanje Gozetepea. Turski prvoligaš je još pre manje od godinu dana hteo da otkupi Srđana Babića i tada nije došlo do dogovora. Ukoliko ne ode u inostranstvo tokom priprema boriće za svoj bolji status u nastavku sezone, a klub planira da iz filijale Grafičara preseli štopera Strahinju Erakovića.

Mladi 18-godišnji štoper odigrao je ove polusezone 15 utakmica za Grafičar u Prvoj ligi Srbije, postigao je dva gola i jednom je asistirao. Takođe, zaradio je sedam žutih kartona.

Be the first to comment on "VREME JE ZA RASTANAK: Zvezda ostaje bez štopera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*