LJUBLJANA JE CRVENO-BELA: Bivši i sadašnji košarkaši Zvezde zajedno, a Cirbes je imao posebno EMOTIVNU PORUKU!

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće ove nedelje od 17 sati da dođu do važnog brejka protiv Cedevite Olimpije. Crveno-bela ekspedicija je još u subotu pre podne otputovala u Ljubljanu, kako bi se pripremili za duel u kojem će ih čekati dosta poznatih lica – Maik CirbesMarko Simonović i Jaka Blažič. Sve bivši saborci u dresu kluba sa Malog Kalemegdana.

A kada su stigli u predstonicu Slovenije, Zvezdini igrači su od novog trenera Dragana Šakote, sa kojim su došli do dve uzastopne pobede – protiv Mornara i Valensije – dobili malo slobodnog vremena koje su naravno iskoristili da se vide sa bivšim saigračima.

Tako su Branka LazićaFilipa Čovića i Čarlsa DženkinsaSimonovićCirbes i Blažič izveli na kafu. Već je poznato koliko su igrači Zvezde dobri prijatelji međusobno, posebno Branko Lazić i Maik Cirbes koji su se u Beogradu intenzivno družili.

Naravno da trio u Cedeviti Olimpiji pomno prati šta se događa u Crvenoj zvezdi, a rezultati i dešavanja na Malom Kalemegdanu su nezaobilazna tema. Sada su imali priliku da se ponovo okupe pred današnji derbi meč ABA lige.

Ali danas na terenu, neće biti prijatelji. Na drugarstvo će zaboraviti na 40 minuta.

Podsetimo, Zvezda ima učinak od pet pobeda i tri poraza, dok je Cedevita Olimpija zabeležila trijumf više i na tabeli se nalazi na deobi trećeg mesta sa Primorskom.

Crveno-beli se odmah po završetku utakmice vraćaju u Beograd jer ih već u sredu čeka novi let. Ovoga puta idu u Milano na megdan Armaniju u 12. kolu Evrolige. Taj meč je na programu u četvrtak od 20.45.

Be the first to comment on "LJUBLJANA JE CRVENO-BELA: Bivši i sadašnji košarkaši Zvezde zajedno, a Cirbes je imao posebno EMOTIVNU PORUKU!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*