Drama u Bostonu: Bogdan promašio šut za pobedu, Srbi gađali trojke 2/18

Loše šutersko veče srpskih igrača u obračunu protiv Seltiksa. Bogdanović 13 poena, Bjelica četiri

Dramatičan okršaj u TD gardenu između Bostona i Sakramenta zavšen je domaćih Seltiksa. Priliku da se proslavi u poslednjoj sekundi utakmice imao je srpski as Bogdan Bogdanović, koji je promašio šut za pobedu u poslednjim sekundama – 102:103 (22:19, 24:34, 29:22, 27:28). Bila je to 13. uzastopna pobeda Bostona nad Kingsima kod kuće.

Bogdanović nije bio na vrhuncu svojih šuterskih sposobnosti, postigao je 13 poena i imao osam asistencija, ali je iz igre šutirao izuzetno loših 5/20 (2/13 za tri), pa je ulogu glavnog igrača Kingsa preuzeo Badi Hild. Odlični šuter Sakramenta postigao je 41 poen i imao pet skokova, a potpunu rapsodiju doživeo je u trećoj četvrtini kada je ubacio 21 poen uz fantastičnih 8/10 iz igre, a onda još devet u poslednjoj deonici. Posle njega, najefikasniji u gostujućim redovima bio je Harison Barns sa 20 postignutih poena, dok je Nemanja Bjelica postigao četiri poena (0/5), uz šest skokova.

Seltiski su mnogo bolje rasporedili snge u svojim redovima, pa je tako najefikasniji bio Džejlen Braun sa 24 postignuta poena, Džejson Tejtum je postigao 20, a Marus Smart 17. Dvocifren je bio i Enes Kanter sa 13 postignutih poena.

Izvor: Mozzart sport

Be the first to comment on "Drama u Bostonu: Bogdan promašio šut za pobedu, Srbi gađali trojke 2/18"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*