Savo drži neizvesnost: Da vidimo da li će Pavlović u Monako. Rajković još može mnogo

Prvo nas čeka Javor, a onda najvažnija utakmica u polusezoni, ističe trener Partizana

Jednom nogom je Strahinja Pavlović već u Monako, sudeći po informacijama sa svih strana. Ipak, tako i zimus je bilo sve dogovoreno sa Lacijom, pa na kraju nije došlo do potpisa. Zbog toga, po onoj narodnoj, „koga zmija ujede i guštera se boji“, u Humskoj još ne žele ništa da pričaju o tom poslu.

Ni trener Partizana Savo Milošević nije hteo ništa da potvrdi. Štaviše, reklo bi se da iz njegovih reči da ima klubova i koji bi mogli da pokvare ovaj posao.

Inostrani mediji pominju Marselj, čak i Napoli. Zato je Milošević na konferenciji za medije za utakmicu sa Javorom bio „misteriozan.“
Da vidimo prvo da li će Pavlović otići u Monako! Ono što mogu da kažem je da Strahinja ima karakter koji će mu, pored fudbalskog talenta, pomoći da se snađe u bilo kojem klubu, u bilo kojoj situaciji. Neću mnogo da ga hvalim, jer ima on još mnogo da uči“, rekao je Milošević.

Kao novi igrač, idealan po profilu da uskoči na Pavlovićevo mesto je Slobodan Rajković, koji već trenira u Zemunelu. Doduše, to nije garancija da će na zimu obući crno-beli dres.
Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, žao mi je što letos nije našao klub, a ja sam tada imao želju da s njim dogovorim priču. Nije se desilo, on je trenirao individualno, a kroz neke priče smo došli do toga da je najbolje da trenira s nama, jer bi ovim mladim momcima bila čast da takav igrač radi s njima, imali bi mnogo da nauče. A, šta će biti u decembru, januaru, to ne mogu da kažem. Rajković može još mnogo toga da pruži fudbalu“.

Posle dvonedeljne pauze nastavlja se Superliga, a Partizan će u petak u Humskoj dočekati Javor (18.00).
Pred nama je još jedan ciklus utakmica četvrtak-nedelja. Nadam se da smo se navikli na njega. Čeka nas prvo utakmica sa Javorom, a onda u Ligi Evrope verovatno najbitniji meč u ovih šest meseci. Što se tiče utakmice sa Javorom, igrači su svesni da smo mnogo toga već propustili u prvenstvu i da više nemamo prava na grešku. Nadam se da smo te lekcije naučili i da ih nećemo ponavljati“, poručio je Savo Milošević.

Izvor: Mozzart sport

Be the first to comment on "Savo drži neizvesnost: Da vidimo da li će Pavlović u Monako. Rajković još može mnogo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*