FMP SE JOŠ JEDNOM OGLASIO: Nećemo da budemo deo Partizanovog blata!

KK FMP poslao je još jedno saopštenje za javnost u vezi sa dešavanjima na utakmici sa KK Partizan NIS u petom kolu ABA lige.

Iz Železnika su se u nedelju požalili na neprijateljsku atmosferu i mržnju, na šta je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović odgovorio putem Tvitera.

Novo saopštenje KK FMP prenosimo u celosti i bez izmena:

„KK FMP ne želi bilo kakvu polemiku sa bilo kim, posebno ne sa “uticajnim tviterašima” i jutjuberima, već odgovor na jednostavno I jasno pitanje – zašto je utakmica odigrana 02.11.2019. bila ista kao i sve prethodne kada je naš tim gostovao KK Partizan NIS?

Dakle, tražimo pojašnjenje za nešto što je bilo, sve ostalo je čista zamena teza i namerno skretanje sa teme. Ili je možda u pitanju deficit u intiligenciji, jer ne razumete suštinu pitanja pa odgovarate na nešto što nije tema!

Dobri srpski domaćin koji vlada moderim tehnologijama poput društvenih mreža, sa druge strane ne shvata suštinu sporta – Rivalstvo ne podrazumeva mržnju.

Odbijanje da se prihvati odgovornost je davanje podrške svemu onome što je pogrešno. Zreli, celoviti i ostvareni ljudi prihvataju odgovornost i trude se da nešto menjaju da bude bolje.

Nedovršeni karakteri to ne mogu da urade, jer nemaju mentalnih, moralnih i ljudskih kapaciteta da se nose sa odgovornošću i nešto menjaju (ili ne smeju).

Takvi samo plivaju u svom mediokritetskom mulju u kome se najbolje snalaze. Mi deo tog blata nećemo biti, niti želimo da nas neko uvlači u priče o budžetima, teorijama zavere, utakmicama sa kojima nemamo veze i koje će se tek odigrati.

KK FMP kao srpski klub sa skoro 10 srpskih reprezentativaca bivših i sadašnjih (u seniorskim i mlađim kategorijama) samo traži odgovor na pitanje – zašto je utakmica 5. kola ABA lige koju je organizovao KK Partizan bila katastrofalno organizovana. PONOVO!

KK FMP“.

1 Comment on "FMP SE JOŠ JEDNOM OGLASIO: Nećemo da budemo deo Partizanovog blata!"

  1. Neverovatna odbojnost i gadjene proizilazi iz ovog saopstenja!!! Licimerju nikad kraja!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*