NOVAK SAZNAO IMENA RIVALA U PARIZU: Srpski derbi moguć već u drugom kolu!

Favorit broj 1.... Novak Đoković

Novak Đoković saznao je imena protivnika na Mastersu u Parizu.

Novak na poslednji Masters sezone ulazi kao prvi nosilac, a turnir počinje u ponedeljak.

Srpski teniser u prvom kolu biće slobodan, a u drugom će za protivnika imati boljeg iz duela Dušan Lajović – Rišar Gaske.

U duelu između Lajovića i Gaskea neće biti lako izabrati favorita, a Novak bi trebalo da se bez većih problema plasira u treće kolo gde ga najverovatnije očekuje duel sa Kajlom Edmundom ili Dijegom Švarcmanom.

Dosta težak izazov očekuje Đokovića u četvrtfinalu, gde će ga najverovatnije sačekati Stefanos Cicipas, Grk koji ga je izbacio sa Mastersa u Šangaju.

U polufinalu Novak bi mogao da se sastane sa predvodnikom „naredne generacije“ Danilom Medvedevim ili koliko-toliko već iskusnim Dominikom Timom, još dvojicom tenisera koji su ga ove godine pobedili.

Najbolji teniser planete će sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom moći da se sastane tek u finalu (što je bilo poznato po renkingu i pre žreba) kojeg će Španac i Švajcarac morati da se domognu međusobnim okršajem.

Obojica su slobodni u prvom kolu, a Nadala zatim očekuje duel najverovatnije sa Adrijanom Manarinom, dok će Federer ići na Nikoloza Basilašvilija ili Radua Albota.

Drugi i treći teniser planete mogu da se nađu u problemu u četvrtfinalu.

Nadal u borbi za četiri najbolja u Bersiju igra najverovatnije sa Karenom Hačanovim, dok bi Federer mogao na Zvereva, Nemca koji ga je izbacio u Šangaju.

Pored Lajovića na terenima u Parizu naći će se i Laslo Đere, koji u prvom kolu igra protiv Aleksa De Minora.

Be the first to comment on "NOVAK SAZNAO IMENA RIVALA U PARIZU: Srpski derbi moguć već u drugom kolu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*